Minnesotahoito alkoholismiin 

Auttava puhelin:
  020 121 3300

Jätä viesti meille:
 Lomake

Minnesota-hoidon hinta

Minnesota-hoito pitää sisällään seuraavan hoitokokonaisuuden:

●    Intensiivihoitojakso väh. 28 vrk (huumeriippuvaisilla 1-3kk, jakson pituus ei vaikuta hoidon hintaan)
●    Läheisviikonloppu 3 vrk potilaan läheisille
●    Jatkohoito 11 kuukauden viikoittainen jatkohoito potilaille ja läheisille sekä 11 kuukausittaista jatkohoitokokoontumista Fenix-klinikoilla 
●    Intervallihoito jatkuvasti raittiiseen elämäntapaan sitoutuneella potilaalla on aina oikeus eripituisiin intervallijaksoihin Fenix-klinikoiden hoitolaitoksessa täysylläpidolla ilman lisäveloitusta
 

Minnesota-hoitokokonaisuuden hinta on 6 500 euroa.

Minnesota-hoidolla on ehkäpä osin aiheettomasti maine kalliina hoitona. Kaikenlainen laitoskuntoutus maksaa Suomessa kuitenkin vähintään 5 000 euroa /kk. Ottaen kuitenkin huomioon kuinka paljon minnesota-hoidon hoitokokonaisuus pitää sisällään, muodostuu hinta varsin kohtuulliseksi.

Koska hoitokokonaisuus sisältää myös toipumisen kannalta ehdottoman tärkeän läheisviikonlopun, jatkohoidon ja haluttaessa elinikäiset intervallijaksot täysiylläpidolla majoituksineen, ruokailuineen ja terapioineen, voidaan hintaa pitää varsin maltillisena. Tärkeimpänä etuna on luonnollisesti minnesota-hoidon tehokkuus verrattuna tavallisiin laitoskuntoutuksiin.

Hoitomaksuun on mahdollisuus saada myös osamaksu, jolloin on valittavana omaan tilanteeseen sopiva kuukausierä. Tyypillisin kuukausierä on 150-300 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä niin selvitetään, mikä maksuvaihtoehto sopii sinun tilanteeseesi parhaiten.

 

 

Alkoholismista voi toipua

Minnesotahoito