Minnesotahoito alkoholismiin 

Auttava puhelin:
  020 121 3300

Jätä viesti meille:
 Lomake

Minnesotahoito on kautta aikojen tuloksellisin alkoholismin ja päihderiippuvuuden hoitomuoto

Fenix-klinikoiden minnesotahoidossa alkoholisti havahdutetaan näkemään oma tilansa ja alkoholismin koko luonne. Hoitoon otetaan mukaan aina myös potilaan läheiset.

Mihin minnesotahoito perustuu?

Fenix-klinikoiden minnesotahoidossa alkoholismiin sairastunut saa ymmärryksen siitä, millainen sairaus alkoholismi on ja miten se vaikuttaa sairastuneen omaan ja koko lähipiirin elämänlaatuun.

Minnesotahoitoa kutsutaan tämän vuoksi myös todellisuusterapiaksi. Minnesota-hoito perustuu ns. 12 askeleen hoito-ohjelmaan. Sen avulla alkoholisti tulee kohtaamaan juomisensa todellisen vaikutuksen niin itseensä kuin  läheisiinsä. Fenix-klinikoiden minnesotahoidon periaatteena on,  että alkoholisti havahdutetaan näkemään oma tilansa ja alkoholismin koko luonne.

Tämän seurauksena alkoholistille syntyy aito halua toipua alkoholismista. Pakonomainen tarve päihteiden käyttöön poistuu hoidossa. Minnesotahoidossa alkoholisti saa tiedon, miten alkoholismista voi toipua ja hän motivoituu tekemään sen noudattaen hoito-ohjelmaa - päivä kerrallaan.

Alkoholistin läheiset tulevat mukaan hoitoprosessiin lähtökohtaisesti hoidon kolmannella viikolla, jonka jälkeen alkaa alkoholistin ja läheisen yhtäaikainen toipumismatka Fenix-klinikoiden minnesotahoidossa.

Lue lisää minnesotahoidosta:

Hoitoa kaikenlaisiin päihderiippuvuuksiin

Minnesotahoito on kautta aikojen vaikutuksellisin ja tuloksellisin alkoholismin ja päihderiippuvuuden hoitomuoto maailmassa. Fenix-klinikat hyödyntää minnesotahoidossa tieteellisten tutkimusten uusimpia tuloksia sekä soveltaa hoitomuotoa innovatiivisella tavalla ja raikkaalla otteella. Yhteistyökumppaneiltamme saamme kiitosta siitä, että olemme päivittäneet suomalaisen minnesotahoidon 2010-luvulle.

Fenix-klinikoilla minnesotahoito on ihmisarvoa kunnioittavaa ja henkilökuntamme saa kiitosta lujasta ja sydämellisestä työotteestaan. Henkilökunnallamme on paitsi sosiaali- ja terveydenhoitoalan koulutus myös omakohtainen toipumiskokemus päihderiippuvuudesta, mikä on Fenix-klinikoiden ehdoton vahvuus. Fenix-klinikoiden minnesotahoito on uskonnollisesti täysin riippumatonta. 

Fenix-klinikoiden hoito-ohjelma soveltuu kaikille päihderiippuvuudesta kärsiville, eli alkoholisteille, sekakäyttäjille ja lääkeriippuvaisille sekä huumeriippuvaisille.

Fenix-klinikoiden minnesotahoito koostuu 4 osiosta:

  • Intensiivihoitojakso väh. 28 vrk (huumeriippuvaisilla 1-3kk, jakson pituus ei vaikuta hoidon hintaan)
  • Läheisviikonloppu 3 vrk potilaan läheisille
  • Jatkohoito 11 kuukauden viikoittainen jatkohoito potilaille ja läheisille sekä 11 kuukausittaista jatkohoitokokoontumista Fenix-klinikoilla 
  • Intervallihoito raittiiseen elämäntapaan sitoutuneella potilaalla on aina oikeus eripituisiin intervallijaksoihin Fenix-klinikoiden hoitolaitoksessa täysylläpidolla ilman lisäveloitusta

Fenix-klinikoiden hoidon jatkuvan intervallioikeuden johdosta hoito ei ole pelkkä 12 kuukauden hoitokokonaisuus, vaan haluttaessa koko elämän kestävä raittiuden kivijalka fenixläisyyden muodossa. Minnesota-hoidon hinta sisältää mahdollisuuden elinikäiseen tukeen intervallijaksojen muodossa – ilman lisäveloitusta. Lue tästä lisää hoidon sisällöstä.

SOITA MEILLE NUMEROON
  020 121 3300 

TAI JÄTÄ VIESTI TÄÄLLÄ

Päivystys joka päivä klo 9:00–23:00

Alkoholismista voi toipua

Minnesotahoito