Minnesotahoito alkoholismiin 

Auttava puhelin:
  020 121 3300

Jätä viesti meille:
 Lomake

Minnesota-hoito on kautta aikojen tuloksellisin alkoholismin ja päihderiippuvuuden hoitomuoto

Fenix-klinikoiden minnesota-hoidossa alkoholisti havahdutetaan näkemään oma tilansa ja alkoholismin koko luonne. Hoitoon otetaan mukaan aina myös potilaan läheiset.

Mihin minnesota-hoito perustuu?

Fenix-klinikoiden minnesota-hoidossa alkoholismiin sairastunut saa ymmärryksen siitä, millainen sairaus alkoholismi on ja miten se vaikuttaa sairastuneen omaan ja koko lähipiirin elämänlaatuun.

Minnesota-hoitoa kutsutaan tämän vuoksi myös todellisuusterapiaksi. Minnesota-hoito perustuu ns. 12 askeleen hoito-ohjelmaan. Sen avulla alkoholisti tulee kohtaamaan juomisensa todellisen vaikutuksen niin itseensä kuin  läheisiinsä. Fenix-klinikoiden minnesota-hoidon periaatteena on, että alkoholisti havahdutetaan näkemään oma tilansa ja alkoholismin koko luonne.

Tämän seurauksena alkoholistille syntyy aito halua toipua alkoholismista. Pakonomainen tarve päihteiden käyttöön poistuu hoidossa. Minnesota-hoidossa alkoholisti saa tiedon, miten alkoholismista voi toipua ja hän motivoituu tekemään sen noudattaen hoito-ohjelmaa - päivä kerrallaan.

Alkoholistin läheiset tulevat mukaan hoitoprosessiin lähtökohtaisesti hoidon kolmannella viikolla, jonka jälkeen alkaa alkoholistin ja läheisen yhtäaikainen toipumismatka Fenix-klinikoiden minnesota-hoidossa.

Lue lisää minnesota-hoidosta:

Minnesota-hoidosta apua kaikenlaisiin päihderiippuvuuksiin

Minnesota-hoito on kautta aikojen vaikutuksellisin ja tuloksellisin alkoholismin ja päihderiippuvuuden hoitomuoto maailmassa. Fenix-klinikat hyödyntää minnesota-hoidossa tieteellisten tutkimusten uusimpia tuloksia sekä soveltaa hoitomuotoa innovatiivisella tavalla ja raikkaalla otteella. Yhteistyökumppaneiltamme saamme kiitosta siitä, että olemme päivittäneet suomalaisen minnesota-hoidon 2010-luvulle.

Fenix-klinikoilla minnesota-hoito on ihmisarvoa kunnioittavaa ja henkilökuntamme saa kiitosta lujasta ja sydämellisestä työotteestaan. Henkilökunnallamme on paitsi sosiaali- ja terveydenhoitoalan koulutus myös omakohtainen toipumiskokemus päihderiippuvuudesta, mikä on Fenix-klinikoiden ehdoton vahvuus. Fenix-klinikoiden minnesota-hoito on uskonnollisesti täysin riippumatonta. 

Fenix-klinikoiden hoito-ohjelma soveltuu kaikille päihderiippuvuudesta kärsiville, eli alkoholisteille, sekakäyttäjille ja lääkeriippuvaisille sekä huumeriippuvaisille.

Fenix-klinikoiden minnesota-hoito koostuu 4 osiosta:

  • Intensiivihoitojakso väh. 28 vrk (huumeriippuvaisilla 1-3kk, jakson pituus ei vaikuta hoidon hintaan)
  • Läheisviikonloppu 3 vrk potilaan läheisille
  • Jatkohoito 11 kuukauden viikoittainen jatkohoito potilaille ja läheisille sekä 11 kuukausittaista jatkohoitokokoontumista Fenix-klinikoilla 
  • Intervallihoito raittiiseen elämäntapaan sitoutuneella potilaalla on aina oikeus eripituisiin intervallijaksoihin Fenix-klinikoiden hoitolaitoksessa täysylläpidolla ilman lisäveloitusta

Fenix-klinikoiden hoidon jatkuvan intervallioikeuden johdosta hoito ei ole pelkkä 12 kuukauden hoitokokonaisuus, vaan haluttaessa koko elämän kestävä raittiuden kivijalka fenixläisyyden muodossa. Minnesota-hoidon hinta sisältää mahdollisuuden elinikäiseen tukeen intervallijaksojen muodossa – ilman lisäveloitusta. Lue tästä lisää hoidon sisällöstä.

SOITA MEILLE NUMEROON
  020 121 3300 

TAI JÄTÄ VIESTI TÄÄLLÄ

Päivystys joka päivä klo 9:00–23:00

Alkoholismista voi toipua

Minnesotahoito