Minnesotahoito alkoholismiin 

Auttava puhelin:
  020 121 3300

Jätä viesti meille:
 Lomake

Fenix-klinikat tarjoaa tehokasta Minnesotahoitoa

Fenix-klinikat tarjoaa tehokasta Minnesotahoitoa päihderiippuvuuteen sairastuneille ja läheisille. Hoidon tavoitteena on päihteiden käytön tarpeen poistuminen, täysraittius, mielenrauha ja uusi elämä koko perheelle

Sairaus on päihteestä riippumatta kaikilla sama, samoin sen tuloksellinen hoito. Päihde voi olla mikä tahansa keskushermostoon vaikuttava aine, ja usein onkin kyse eri päihdyttävien aineiden sekakäytöstä. Päihderiippuvuuteen ei ole olemassa tehokasta lääkehoitoa.

Lääkkeetön hoito perustuu tieteellisissä tutkimuksissa tehokkaaksi todettuun malliin sairauskäsityksestä. Sekä hoidon käyneet, riippuvuudesta toipuneet henkilöt että heidän läheisensä kokevat ennenkokemattoman elämänlaadun parantumisen vapauttavan oppimisprosessin kautta.

Fenix-klinikoilla hoito on ihmisarvoa ja yksityisyyttä kunnioittavaa. Hoidon päämäärä on raitistumisen myötä palata normaaliin, hyvään elämään omana itsenään vapaana riippuvuudesta ja sen mukanaan tuomista negatiivisista asioista. 

Hoitohenkilökunnallamme on paitsi omakohtainen kokemus päihderiippuvuudesta toipumisesta myös terveydenhoitoalan koulutus.

Fenix-klinikoiden hoitokeskus sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla järven rannalla Ähtärissä. Osoitteemme on Leirikeskustie 47, 63700 Ähtäri.

 

Katso video toiminnastamme 

Alkoholismista voi toipua

Minnesotahoito